Het Kérastase universum

KÉRASTASE LAAT U KENNISMAKEN MET ULTIEME LUXE

Als feilloze visionair op het vlak van schoonheid anticipeert Kérastase op de behoeften van de consument. Het merk biedt innovatieve haarverzorgingsproducten aan, die luxe en technologie combineren. Volgende merkwaarden staan centraal bij Kérastase:

Een PROFESSIONELE DIAGNOSE uitgevoerd door een Kérastase advieskapper, op maat gemaakt voor elke klant.
• Een DIEPGAANDE TRANSFORMATIE van het haar dankzij de baanbrekende technologie van La Recherche Avancée L‘Oréal.
• Een LUXE ERVARING dankzij de Kérastase services: de ultieme verzorging voor hoofdhuid en haar.
• Een GEPERSONALISEERD BEAUTY RITUEEL met uitzonderlijke formules.

PROFESSIONELE DIAGNOSE

Wij beloven om van u echte experts te maken, zodat u een nauwkeurige, gepersonaliseerde diagnose aan uw klanten kan aanbieden. Door de uitzonderlijke service wordt de klant ondergedompeld in een ultieme zintuiglijke ervaring, met luxueuze texturen, unieke parfums en professionele massages. Kérastase streeft naar absolute perfectie met een gepersonaliseerde service, die garant staat voor subliem haar.

professionele diagnose

DIEPGAANDE TRANSFORMATIE

diepgaande transformatie

EEN LUXE ERVARING

Ontdek de Kérastase services: de ultieme treatment voor hoofdhuid en haar. Een Kérastase-ritueel is een intense en diepgaande verzorging van de hoofdhuid tot in de kern van de haarvezel en wordt aangebracht met een professionele massage. De texturen en parfums van de formules zorgen voor een overweldigende zintuiglijke ervaring. Dankzij de absoluut sensoriële ervaring wordt het haar uitzonderlijk mooi.

een luxe ervaring

GEPERSONALISEERD BEAUTY RITUEEL

Kérastase biedt unieke en revolutionaire verzorgingsprogramma‘s met hoogstaande technologieën. Onze producten leveren onmiddellijk zichtbare resultaten, prachtig haar en een uitzonderlijke textuur en glans. De haarverzorging levert niet alleen zichtbare resultaten, ze zorgt ook voor een diepgaande en duurzame transformatie van het haar. Elk ritueel wordt op maat gemaakt om te voldoen aan de behoeften van elke klant.

gepersonaliseerd beauty ritueel
Mail Top

Onze voorwaarden

• Wij verwerken uw persoonsgegevens om u op uw aanvraag te voorzien van onze producten en diensten.
• Wij verwerken en analyseren uw financiële gegevens om u een juiste factuur te kunnen versturen voor onze producten en diensten en uw betaling te kunnen verwerken.
• Wij bewaren uw persoons- en financiële gegevens om met u te corresponderen in geval van een noodzakelijke rectificatie.
• Wij bewaren uw persoons- en financiële gegevens in verband met de bewaarplicht.
• Wij bewaren uw persoonsgegevens om u in het geval van een calamiteit ten aanzien van onze producten en diensten te voorzien van alternatieven en service.
• Wij bewaren uw persoonsgegevens om te voldoen aan de plichten gesteld binnen onze branche.
• Wilt u uw gegevens verwijderd hebben, mail ons dan op [email protected] dan verwijderen wij u binnen 30 dagen.