Pro Club

Kérastase Pro Club​

 

​ Het Kérastase Team introducteert iets nieuws in 2022, namelijk de Kérastase Pro Club. In de Kérastase Pro Club aflevering staat altijd, zoals de naam het al zegt, de professional centraal. En willen wij alle professionals, ondernemers en stylisten in 15 minuten volledig op de hoogte brengen van al het laatste Kérastase nieuws. Vandaag zal alles draaien om Chroma Absolu, dé kleurlancering van 2022! We zien u graag weer terug bij de volgende aflevering. ​

#EDUCATION​

Ontdek meer op het gebied van educatie rondom ons nieuwste gamma Chroma Absolu, voor gekleurd haar. Welke ingredienten, technologieen bevat Chroma Absolu? Onze Kérastase experts Adeline & Isabelle gaan in gesprek en vertellen u alles wat je moet weten!

#COMMERCIAL​

Onze Kérastase business partner Arend gaat op bezoek bij saloneigenaar en ondernemer Rick van het Meer om het nieuwste gamma te bespreken. Wat is Rick zijn eerste indruk van het nieuwe gamma en wat vindt hij van de ondersteuning? Ontdek het hier.

#10QUESTIONSWITH​

Get to know a Kera Pro. Binnen 10 snelle & directe vragen maakt u meer persoonlijk kennis met een Kérastase pro. Met dit keer colorist Berni Ottjes!

Mail Top

Onze voorwaarden

• Wij verwerken uw persoonsgegevens om u op uw aanvraag te voorzien van onze producten en diensten.
• Wij verwerken en analyseren uw financiële gegevens om u een juiste factuur te kunnen versturen voor onze producten en diensten en uw betaling te kunnen verwerken.
• Wij bewaren uw persoons- en financiële gegevens om met u te corresponderen in geval van een noodzakelijke rectificatie.
• Wij bewaren uw persoons- en financiële gegevens in verband met de bewaarplicht.
• Wij bewaren uw persoonsgegevens om u in het geval van een calamiteit ten aanzien van onze producten en diensten te voorzien van alternatieven en service.
• Wij bewaren uw persoonsgegevens om te voldoen aan de plichten gesteld binnen onze branche.
• Wilt u uw gegevens verwijderd hebben, mail ons dan op [email protected] dan verwijderen wij u binnen 30 dagen.