Chat with us, powered by LiveChat

Educatie

Kérastase eert tijdens haar opleidingen het beroep van de kapper. In deze creatieve wereld zijn een excellente productkennis, expertise wat betreft rituelen alsook een luxe mindset en aandacht voor personalisatie, de succesfactoren voor een gerenommeerde professionele reputatie.

 

Ontdek ons programma van opleidingen dat bestaat uit 3 hoofdpijlers. Deze opleidingen zullen u helpen om steeds weer een gepast antwoord te bieden aan de evoluties en veranderingen die wij vandaag in onze wereld ervaren: Fundamentals, Advanced, Emotions.

 

De Kérastase educators staan te popelen om hun know-how en hun gevoel voor detail met u te delen.

 

Met veel plezier verwelkomen wij u tijdens een van onze stages,

 

 

Het Kérastase education team

BAIN AANBRENGEN

MASQUE AANBRENGEN

FUSIO DOSE AANBRENGEN

PRAKTISCHE INFORMATIE : Hoe inschrijven ?

INSCHRIJVING

 

  • Via Mail : [email protected]
  • Via Telefoon : 02/210 06 21
  • Via uw Kérastase Consultant

 

Bedankt om bij de inschrijving de naam van het salon, de naam van de medewerker en het e-mailadres van het salon te communiceren.

CONFIRMATIE

 

Enkele dagen voor de stage, ontvangt u via e-mail een confirmatie van uw inschrijving, alsook een routebeschrijving hoe u zich naar de Academie kan verplaatsen. Indien de datum van de gewenste stage niet meer beschikbaar is, zal u op de wachtlijst geplaatst worden of zal u een andere datum voorgesteld worden.

 

Wij vragen u om ons minimum 8 dagen voor aanvang van de stage te verwittigen indien u niet kan aanwezig zijn; wij zijn verplicht u de prijs van de stage aan te rekenen indien wij niet op de hoogte gebracht worden van afwezigheid.

ADRES

 

Kérastase Academie – Keizerkarellaan 584 – 1082 Brussel.

DOCUMENTEN

Mail Top

Onze voorwaarden

• Wij verwerken uw persoonsgegevens om u op uw aanvraag te voorzien van onze producten en diensten.
• Wij verwerken en analyseren uw financiële gegevens om u een juiste factuur te kunnen versturen voor onze producten en diensten en uw betaling te kunnen verwerken.
• Wij bewaren uw persoons- en financiële gegevens om met u te corresponderen in geval van een noodzakelijke rectificatie.
• Wij bewaren uw persoons- en financiële gegevens in verband met de bewaarplicht.
• Wij bewaren uw persoonsgegevens om u in het geval van een calamiteit ten aanzien van onze producten en diensten te voorzien van alternatieven en service.
• Wij bewaren uw persoonsgegevens om te voldoen aan de plichten gesteld binnen onze branche.
• Wilt u uw gegevens verwijderd hebben, mail ons dan op [email protected] dan verwijderen wij u binnen 30 dagen.